• бул. „Никола Й. Вапцаров“ 23, София, 1000 България
  • office@center.bg

Милко Александров

- Управляващ съдружник в Център Недвижими имоти. 

Роден във Велико Търново, където завършва основното си образование с грамота за специален принос по издигането на престижа на училището и средното си образование с грамота за принос в социалната дейност. Към днешна дата студент в 2 български университета - УНСС - бизнec aдминиcтpaция и ВУАРР - икoнoмикa нa тypизмa. 

Подплътява теоретичните си познания с богат опит в директната търговия и работата с хора. 

Занимава се активно със социална и хуманитарна дейност от 14 годишен. Членувал в редица организации, организирал и координирал провеждането на редица благотворителни концерти и проекти. Към днешна дата - председател на младежката организация "Терминал България".

В годините работа с млади хора, осъзнава, че България е място с неограничени възможности за личностно и кариерно развитие, стига човек да инвестира времето си в трупане на нови знания, труд и изграждане на екип, уповаващ се на ценности като морал, коректност и професионализъм. 

Екипът на Център Недвижими имоти всекидневно доказва, че клиентите са в центъра на нашето развитие. Заповядайте при вашия коректен партньор, който ще защити вашите интереси.

Контакти

  • +359 89 6722733
  • milko.aleksandrov@center.bg